Известие

Collapse
No announcement yet.

Слушате ли mp3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщение
    Колега не си ме разбрал, коментарът ми беше за първоначалният ми проект, който не беше с ДВД-то отгоре а ето това: http://store2.data.bg/kartell/videos.html Качеството на клипа не е добро, защото е с телефон , но картината беше доста добра. ДВД-то което се вижда на клипа също беше просто за експеримента.
    Всичко си беше много добре, просто исках по качествено озвучаване и затова минах на другия вариант.
    Колега аз искам този вариант от клипа как да стане работата моляте сподели !!!
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
      Колега аз искам този вариант от клипа как да стане работата моляте сподели !!!
      Утре ще потърся схемите и ще се опитам да ти обясня колкото мога. Ти с навигация ли си? Понеже ако си с нави ще стане лесно, само трябва да си вземеш някоя готина мултимедия.
      FIAT Punto 1,9 JTD
      EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
      sigpic

Comment

Утре ще потърся схемите и ще се опитам да ти обясня колкото мога. Ти с навигация ли си? Понеже ако си с нави ще стане лесно, само трябва да си вземеш някоя готина мултимедия.
        Не колега нямам навигация само цейнджър , това сигурно е голям проблем ? Дали имам шанс за такива екстри , ако имам и ти можеш да ми помогнеш ще ти бъда много благодарен !!!

Comment

По какво се рзбира колата дали е с навигация или не?В смисъл моята си мисля че устройството го няма а тя си е имала навигация.Самоче незнам дали мисля правилно
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

Ми засега според мен показателно е, че тея с навигация имат антенка горе.
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
              Ми засега според мен показателно е, че тея с навигация имат антенка горе.
              Ми аз имам антенка ма отзад мисла че не е имало никога навигация , а и когато исках да си слагам усилвател установих че нямам чинчове и това май означава че нямам НАВИ !!!

Comment

Ами най вероятно нямаш нави, защото и аз имам антена, но отзад корите са ми обикновени, а не като на тези с нави. Лошото когато нямаш нави е, че нямаш кабели и трябва да се запоява на платката ( както направих и аз ).
                Днес нямах време да седна и да обясня по на широко, но общо взето е това, че по една схема се запояват 10-тина кабела на една от платките на ICS, който за целта се разглабя целия. другото е просто окабеляване и наместване. На мен тази операция ми отне 1 седмица, понеже ми беше за първи път и няколко пъти се отказвах, но иначе предполагам, че за 1-2 дена може да стане напълно готово

ето я и схемата: video166_201.pdf
                Last edited by kartell; d.m.y г., 22:32.
                FIAT Punto 1,9 JTD
                sigpic

Comment

Ами най вероятно нямаш нави, защото и аз имам антена, но отзад корите са ми обикновени, а не като на тези с нави. Лошото когато нямаш нави е, че нямаш кабели и трябва да се запоява на платката ( както направих и аз ).
                  Днес нямах време да седна и да обясня по на широко, но общо взето е това, че по една схема се запояват 10-тина кабела на една от платките на ICS, който за целта се разглабя целия. другото е просто окабеляване и наместване. На мен тази операция ми отне 1 седмица, понеже ми беше за първи път и няколко пъти се отказвах, но иначе предполагам, че за 1-2 дена може да стане напълно готово

ето я и схемата: [ATTACH]25069[/ATTACH]
                  Колега при мен явно ще е твоя вариант ! Ти сам ли си го прави всичко това , защото ми се струва сложна работа ! Ако можеш някога да ми го направиш и на мене , или поне да ме свържеш с някой който може да го направи това чудо !!!

Comment

Да, сам си го направих. Няма проблем да го направим и на теб, само трябва да се разберем кога, понеже сега съм доста зает.
                    FIAT Punto 1,9 JTD
                    sigpic

Comment

Да, сам си го направих. Няма проблем да го направим и на теб, само трябва да се разберем кога, понеже сега съм доста зает.
                      Когато кажеш ! Мерси !!!

Comment

И аз съм навит
                        безплатни обяви
                        Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                          И аз съм навит
                          За кое? Да го направим на новата ли ?
                          FIAT Punto 1,9 JTD
                          sigpic

Comment

Какво е тръгнало със моята продажба ще си я карам аз така че
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

До скоро твърдях че нямам фабрично в колата си навигация и СД,но вчера се наложи да си сменя акумолатора,купих си нов и след като развих ламаринката от долу на която стои акумолатора какво да видя, ми те кабелчетата са си там под ламаринката.Така че навигация и чейнджър няма, но инсталация има.Просто докато не се разглоби леглото на акумолатора няма как да ги види човек.

Comment

Хайде сега да почерпиш
                                безплатни обяви
                                Моята 166

Comment

Working...
                                X